May 11, 2008, 7:28 PM

И пак се стъмва... 

  Poetry
602 0 2

          И пак се стъмва...

 

И пак се стъмва, и е така студено!

Залезе слънцето... и в моите очи –

сълзи несекващи! Сърцето раздробено!

Пустиня съм! И мрак! И самота крещи!

 

А искам да се върнеш, но не става!

Живота си бих дала вместо твоя.

Кой и защо, как тез неща решава,

раздирайки безмилостно покоя?!!

 

Не зная ти къде си, или как си...

Очаквам знаци... Виждам ги понякога...

Във друго измерение ли пак си?!

Това за тебе бе животът – всякога.

 

И сгряват ме усмивката ти лична

и нощите – от спомени в очакване...

С жестоката реалност нелогична

осъмваме, пресекнали от чакане...

 

А пак се стъмва и е така студено...   

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??