Feb 11, 2010, 11:38 PM

И продължавам 

  Poetry
662 0 3

Години тежки, задушни и някак самотни с теб преживях.

Дни мрачни, коварни и някак злокобни, заради теб изтърпях.

Мигове - приказно щастливи, но някак... мигновено и ти с тях излетя.

И разкъсвах се, а след туй отново се зашивах,

и душата кърпех си, и отчаяна заспивах...

 

И изминаха годините - задуха и самотата победих.

Само аз си знам за мрака в дните, и колко път до светлината бих.

Миговете щастие в приказка моя превърнах,

дали съществува наистина - не желая вече да се заблуждавам,

но факт е, че днес съм без теб... и да живея продължавам.

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??