Mar 18, 2010, 11:21 AM

И се разлива... 

  Poetry » East forms
645 0 16

Мисли - мастило.

Изписана тетрадка.

Скъсан лист - страхът.

 

Подскачат чувства.

Тънкопръста надежда

реши вярата...

 

Кипва тъгата,

забравена от радост

и се разлива...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??