Aug 20, 2017, 10:36 AM

…и се сдобива с ново име този миг 

  Poetry » Phylosophy, Other
348 2 7

В безформената тръпка на възторг,

в усещането че животът е велик

земя се слива с време и простор...

И се сдобива с ново име този миг,

 

поспрял в представата за смисъл,

възникващ и израстващ, остаряващ…

Сбогува се с изстрадалата мисъл

чието съдържание добре познава…

 

Ухание на капеща в скали вода…

Лечебна сенчица в крило на птица…

Ръбът наднича в теб от пропастта

с очите на всевиждащата жрица…

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??