Nov 12, 2016, 4:48 PM

И влюбена........ 

  Poetry » Love
257 1 7

   И влюбена

 

Пълен брега с раковина и пясък

вървя по ръба на живота

гледам слънцето, лъчи и крясък

събужда ме на времето пилота.

 

С крилете на времето се надбягвам

и щуро влюбена вървя по брега

в прегръдка безумно изгарям

потънала в любовната негà.

 

С небето в залеза се скривам

и облака потъва в кървавия миг

с изгрева в росата се свивам

докоснала любимия лик.

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??