Jul 27, 2008, 10:04 AM

И все пак... 

  Poetry » Love
527 0 4

Злобни редове, да, знам.
Да не си посмял да ме обвиняваш
и да се опитваш да ме върнеш там,
където късчета надежди си ми давал.

Остави ме, мили, да злобея,
да си измисля, че не те желая.
Да си тръгвам с достойнство не умея,
по-добре в омразата си да витая.

Ще пренапиша твоя пиедестал
като поредната си карикатура.
Тръгвай си, докато все още си цял.
Аз мога само слънцето да превръщам в буря.

24.07.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??