Кажи ми вярваш ли в съдбата?
А вярваш ли, че има избор?
Вярваш ли, че нещо свързало е
пътищата ни в погледа, сърцето...
Или вярваш, че съвсем сами
са се намерили и нарисували...-
със ясното съзнание или безсъзнание
на един съкровен, древен избор...
Кажи ми, виждаш ли в мен светлината...
която като че ли е светулка се разхожда...
и в нощта и в деня се разпръсква щедро...
обичайки, щом си в обятията на танца и...
Така и аз като нея вярвам в мига...
и вярвам в теб, и вярвам в любовта...
вярвам в любовта без капка страх...
и вярвам в любовта ти и летя...
Любов, любов, любов, светла любов...
обичам да ме държиш за ръката си...
Любов, любов, любов, чиста любов...
прегърни ме в пясъка, притиснати до слънцето...
Любов, искам природата да разбере...
че съм и благодарна, че съм влюбена...
Искам да знае, че политаш с ума ми...
че политаш със всяка душа на въздуха ми...
Така и аз като нея вярвам в мига...
и вярвам в теб, и вярвам в любовта...
вярвам в любовта без капка страх...
и вярвам в любовта ти и летя...
Аз и ти блестим в луната, аз и ти...
блестим във всеки лъч и всяка звезда...
Аз и ти блестим в вятъра, аз и ти...
мечтаем да летим, да летим, да летим...
свободни, свободни един в другиго...
© Лили Вълчева All rights reserved.