Във вихъра на любов измамна...
човек не очаква, че капан е туй.
Чува звук, щракане...капан!?
Попаднал си във яко дим.
Мирис,аромат на пошлост...
съдбата решила е да те стрази
мигрена,корабът потъва...
на кои му пука за това.
Бляк,острова потъва.
А някои ръкопляска за това.
Защо си давате надежда?
Щом знаете че е продадена преди това.
© Ангел All rights reserved.