Театърът е пълен.
Играта ги владее -
тих шепот на възбуда
в прикрито лицемерие.
Театрото е пълно.
Вживели са се в ролите,
потънали в илюзии
играят даже в паузите.
Театърът напълно
просмукан е в душите.
Усмивка,цвят и смисъл
се сливат в черно-сиво.
На сцената е пусто.
Там сенки са останали.
Покланят се в безумство
на себе си отдадени.
© Шопландия Софийска All rights reserved.