May 23, 2010, 3:36 PM

Или? 

  Poetry » Love
807 0 12

 

 

 

Дали разбра, че ме докосна

и сладост си в очите ми солени,

дали ме помниш и дали те радват

ръцете ми, към тебе устремени...

 

 

Дали се раждаш в мен като магия,

стаена във сълзите на съня...

Или си преминаваща стихия,

разкъсваща сърцето на дъжда...

 

 

Дали у теб оставам спомен

и тиха, недолюбена тъга?

Или съм облак неразсънен,

преди да се прости със любовта...

 

 

 

http://vbox7.com/play:ff41be34

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??