Jul 21, 2022, 10:07 PM

Има друга сила 

  Poetry
297 2 2

Родил съм се такъв, какъвто съм,

не ще се извинявам, нито моля.

Животът ми се струва като сън.

Нима зависим от едната воля?!

 

Не е така, усещам го, че там,

високо - горе има друга сила.

Която не оставя да съм сам,

която е и съд, но и закрила.

 

И знайте, че във земните си дни,

енергията ви безспир чертае.

И с всяка зло, и с всички добрини

вселената безгрешна карма вае!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красиво стихотворение! Не знам дали вярвам в кармата точно, но вярвам, че Бог винаги е справедливост. А то понякога едно и също си го казваме с различни думи. Браво за стиха!
  • Да, не можем да избягаме от кармата си.
Random works
: ??:??