Feb 3, 2010, 9:31 AM

Има истинска любов 

  Poetry » Love
1192 0 4

Зная – има истинска любов:

плод и биле – сочна и тръпчива,

 

лековита – кръстен благослов,

весела и знойна самодива;

 

недостъпна – волна висина,

неподвластна – цвят над падината,

 

звънка радост, кротка тишина,

музика, родена от душата;

 

чаша от планински  чист кристал,

пълна с вино, крехка и чуплива,

 

пита хлебна върху бял месал,

приказка вълшебна, ала жива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??