Aug 8, 2008, 8:49 PM

има те 

  Poetry » Love
884 0 17

 

 

вече те има

прекрасност витална

наоколо тъмно е

в седеф изгорял

татуиращо пръскаш

подводни страдания

светиш

в ажурния фар

на мечтите ми

развързани нишки

от трудни пасажи

безмилостно късаха дни

но вече те има

в безсъници светли

в релефния бриз на очите ми

топъл

усещам дъха ти

полъх в слова

неизречени

дочувам гласа ти

в узрели ридания

в напукани нощи

обречени

допир несбъднат

е отливът кратък

дори да отплувам

със него

аз знам

там в сърцето ми

има те

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??