Mar 5, 2015, 10:55 PM

Има време 

  Poetry
626 0 6

Има време -

за нови приятели

и стари любови,

за дъх от разпукваща пъпка,

за горчивото вино на спомена.

Има време -

да събуя обувките 

на тъжното вчера, 

да се скрия под

слънчевия чадър

на днешното...

Видя ли очите ми?

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??