Jul 3, 2008, 9:06 PM

Имаш ме 

  Poetry » Love
902 0 23
Аз съм дъждът и речните пръски,
аз съм пътник, устремил се със зов,
аз съм бурята, вятърът, слънцето,
и небе, и бряг - родени с любов.

Аз съм огънят и прегръдката топла,
аз съм светлият звън сред поля,
аз съм птицата вълшебна и дива,
с буйна нежност и силни крила.

Аз съм твоят споходил те сън,
с най-чистия, най-копнежния звън.
Имаш мойта охолна душа,
моите мисъл, лъчи, красота.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??