Oct 20, 2014, 6:48 PM

Импулс 

  Poetry » Other
364 0 1

- Откъде си?

- От Враца.  Два дни не съм ял.
Како, дай ми пари - почти плаче.
Аз го гледам - момче е, до клекбара спрял,
и пристъпва, прилича на свраче.


- Две ще стигнал ли? С хляб?
Аз по принцип съм зла,
на просяци почти не поддавам. 
Но в ръката държа моята дъщеря.
Две кебапчета с хляб му подавам.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??