Oct 24, 2014, 11:13 PM

Искам 

  Poetry
575 0 2

Искам в живота ми да дойде някой и да каже, че за мене диша...

Ако трябва да излъже, искам, но да знам, че от земята до небето ме обича...
Искам да ми каже, как притихва вечер тихо, като във ръцете му заспивам,
да сподели, че сърцето му се свива, щом ме гледа как му се усмихвам...

Искам да признае, че изпитва страх, всеки път когато ме оставя,
че не иска погледът си никога към други да отправям.
Искам да признае, че му иде от любов с голи две ръце да ме убие,
когато от инат отказвам да призная, какво в съзнанието ми се крие...

Искам...Защото се научих, че не е сила чувствата си да прикриеш.
Да ревнуваш и да казваш, че след мен по-добри за тебе ще откриеш...
Не е мъжка мисълта "По-рано трябваше да ти го кажа...", изпълнена със жалост...
Да преглътнеш любовта си в знак на сила... Това за мен е най-убийствената слабост.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??