Dec 8, 2008, 12:04 AM

Искам да те забравя 

  Poetry » Love
4620 1 27

Искам да забравя името ти,

защото гласът издайнически те зовеше.

 

Искам да забравя погледа ти,

защото очите ми неистово се молеха

за малко слънце в твоите.

 

Искам да забравя ръцете ти,

защото с нежно докосване ме покориха.

 

Искам да забравя топлината на дъха ти,

защото изпи душата ми до дъно.

 

Искам да те забравя,

защото ти реши :

Приятели да бъдем!

Приятели добри!

 

Искам да те забравя,

но не мога, защото всичко в мен

крещи ЕЛА и ОСТАНИ.

 

 

© Лиляна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??