Jul 16, 2010, 12:18 PM

Искам да ти покажа 

  Poetry » Love
980 0 1



Искам да ти покажа това, което не мога да опиша,
че това, което искаш, е капчица в океана, който искам да ти дам,
не искам просто ти да си моя, а искам да си част от мен,
искам да преживееш това, което не мога да ти опиша,
искам да ти покажа колко хубав е светът,
не искам да те лъжа, не съм идеален,

но съм достатъчен да те направя много щастлива, 
не искам да си мислиш, че аз съм ангел,
искам да си мислиш, че съм твоята сродна душа,
искам да го чувстваш, сякаш си моето съзнание,
искам да го виждаш през моите очи,
искам да го усетиш през моите сетива,
искам да го знаеш, сякаш е твоето искрено желание.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??