May 18, 2007, 9:00 PM

Искам те 

  Poetry
1180 0 4
Вечер е и пак се връщам у дома,
и не търся светлина във тъмнината.
Искам да усетя колко съм сама
и да чуя шепота на тишината.

Искам да потъна в мислите си
и да те намеря пак във тях,
искам пак да те направя истински,
и да изживея своя мислен грях.

Искам да съм бурна, пълноводна
и в стихията си да те разруша,
тялото ти в пепел да превърна -
ако поискам мога и това.

Искам да пия от теб, да те поглъщам,
да смразявам кръвта ти, като жар да те горя...
после в шепи да те сбирам
и отново да те съградя.

Мога да те имам щом поискам,
мога и те искам без вина.
Даже да не може да си истински,
да те желая мога да си позволя.

© Магдалена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??