Jun 8, 2006, 7:30 AM

Искрено 

  Poetry
590 0 7
Постепенно:
“Тик,так”,
и военно:-
“Раз,два”.
Олюляващо:
“Още една!”
Начумерено:
“Не сега.”
Светофарено:
“Махай се,идиот!”
И черковно:
“Дън-н,дън-н”.
Простосмъртно:
“Раз,два”.
Искрено:
............
............
............

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??