Mar 19, 2021, 4:29 PM

Искрица надежда 

  Poetry » Love
727 1 2

Една усмивка, а зад нея океан от емоции скрити.

Докосване плахо, което не може да скрие сълзите.

И толкова думи, с които се вричаме в клетви.

И толкова погледи, които разбиват сърцето.

 

Искрица надежда, и после часове отчаяние.

Самотни копнежи се лутат във сляпо страдание.

По-добре да мълчим, да мълчим, и усещаме.

Очите крещят повече от всички думи и жестове.

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Скитница! Особено от теб винаги е висока оценката!
  • На любовта не са и необходими думи...
    Красиво и истинско!
Random works
: ??:??