Aug 23, 2009, 8:38 AM

Истина 

  Poetry » Phylosophy
1052 1 38

 

Сякаш няма утре, днес и минало -

лее се животът ни - река...

В шепите си времето събира ни

в ярка неразплетена дъга.

 

 

Търсят изход парещи - въпросите

жаждата докрай да утолят.

Сливаме се без да се докосваме

в илюзорен, виртуален свят.

 

 

После се събуждаме в реалния -

питаме се сън ли е било,

стигнали предела на безкрайната

истина, че всички сме едно.

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??