Aug 5, 2012, 1:38 PM

Истински сонет 

  Poetry » Love
369 0 0

 

О, как се радвам, че те имам!

 При тебе винаги ще спра!

 Дори край нас да има  зима,

 цветя за теб ще набера!


Смирен до тебе ще остана,

 да ближа всяка своя рана!

 Макар че вече не съм млад,

 обичам теб и този свят!


За мен си истинска осанна!

 И днеска имаш над мен власт.

Целувам ти ръцете аз.

 В теб моето сърце остана!


Животът ми с  теб зазори...

 Не си ми само хоби ти!

 07.07.2010г.  Драгойново

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??