Jan 6, 2021, 9:59 AM

История за усмивки 

  Poetry » Other
150 1 0

Каквото сме направили – добре.
Нали ще ни запомнят по делата?
Дори да ти се струва демоде,
доброто не робува на заплата.

Когото сме усмихнали – лети
и неговото утро е вълшебство.
Животът му е слънчеви лъчи,
целунали албумите от детство.

Усмивката света ще претвори
и хората смирени ще направи.
Надявам се, че тя ще изцери
персоните от подлите им нрави.

Облечена в невинна чистота,
усмивката танцува по жарава.
Усмивката запълва празнота
и винаги след болката изгрява.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??