Jan 3, 2023, 8:54 PM

IX. Природен лечител 

  Poetry » Strict forms
168 5 11

© Иванъ Митовъ All rights reserved.

В дълбоките дебри планински балкански
градче възрожденско. Софроний Врачански...
Израсло дървото на място „Господното“.
Невиждано чудо гигантско в природата,
застанало гордо на страж пред „Разбойна“, ...
  144  11 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Пепи, благодаря ти, че посети страницата ми и че направи необходимото да разведриш обстановката! Сърдечно ти благодаря за подкрепата. Бог да те благослови! Хубав и ведър ден ти желая!
 • Има неща, които са необясними за науката.
  Поздравления за стиха и поясненията!
 • Виолета, не съм чел писмото ти и няма да го чета, Ти си видяла в творбата неща, които са по -подходящи за реклама на бизнес, отколкото да имат качества на литературно произведение! С първата част на твоя коментар, ти казваш: "... направо си за рекламния бизнес." Във втората част на коментара изведнъж казваш : "Много добре си го написал". Кое от двете е вярно? Едната част от коментара е излишна! Не съм дошъл в сайта да правя реклама на бизнеса. Възхвалата на нещата от природата, която Бог е създал за доброто на хората, за здравето на хората, не е бизнес! Здравето не е бизнес. Съжалявам ако някои думи в творбата ми ти са се сторили като реклама за бизнес. Прощавам! Живота продължава нататък! Всичко добро ти желая и творчески успехи!
 • Благодаря ти, Антоанета, за цялостната подкрепа във всички творби до сега! Желая ти много, много здраве и успехи!
 • Видял си нещо в думите ми, което не съм вложила, за което съжалявам. Но не мисля, че заслувам такива обвинения. Останалото ти го написах на лични. Оттук нататък решението е изцяло твое. Но в никакъв случай не съм искала да те засегна. Повече няма да те безпокоя.
 • Всеки си намира начин на лечение и успокоение. Аз съм привърженик на алтернативната медицина, когато е възможно!
 • Благодаря на natali и Тоти за подкрепата и добавката в "любими" .
  Благодаря и на всички, които в продължение на пет години ме подкрепяха до днес! Желая ви здраве и творчески успехи? НАПУСКАМ САЙТА!
  Бъдете здрави!
 • Виолета, би могла да ми спестиш този коментар! Не си спомнял да съм те поставял в коментарите си, да се чувстваш неудобно пред всички творци! Разбрах какво се крие зад думите ти! Има различни начини да бъде уязвен един човек и ти си избрала този начин! Творбата ми имаше за цел да даде възможност на хора, които имат проблеми да опитат като последно средство енергията на природата, която Бог е вложил в нея. Описаните случаи не съм ги измислил аз, а са почерпени от материал в печата. Лично аз ходих при него след като изпаднал в депресия след заминаването на съпругата в другия свят! Но след този коментар, разбрах, че мястото ми не е сред вас! на всички ви пожелавам здраве и много творчески успех! Не прави чест на човек, да накараш някого да напусне сайта по такъв начин Човешката душа е много чувствителна и подигравката не е най-добрия начин за общуване!
  Бъди здрава!
 • Иване, направо си за рекламния бизнес. Много хубаво си го написал
  Поздрави!
 • Благодаря ти, Младене, за подкрепата и добавката в "любими". Желая ти здраве и творчески успехи!
 • Възхитителна поезия!
  Бъди благословен да пишеш все така, Иване!
Random works
: ??:??