Избори – каква надежда
през мъглата се процежда
и щастлива ни изглежда
като кукувича прежда.
Всички рая ни предричат,
много силно ни обичат,
с добродетели се кичат
и към парламента тичат.
Най-отпред е главатарят,
колко е добре повтаря,
иска в нова мелодрама
цял народ да язди само.
© Милена Френкева All rights reserved.