Mar 4, 2017, 9:57 PM

Изчезващ вид 

  Poetry » Free verse
215 0 4

 

Черно-бели раирани дни
ме карат да чупя чаши,
да си късам ризата,
да дълбая дупки, в които
заравям самотата си.
Ръцете ми са лопати,
сърцето – лунатик

с биполярно разстройство.

 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??