Mar 7, 2013, 9:41 AM  

Изчезващ вид ( акростих ) 

  Poetry » Other
560 1 0

Изчезващ вид ( акростих )


 

Живеят на далечни, чужди планети,
Е може би намират се и на тази.

Но ако ги има, или са заети,

Или са фантазия.

Изчезващ вид,

Записан  в червената книга.

Къде е? Някой да каже, ако обича,
Личи си че търсенето все недостига.
Южния или северния полюс?
Часовникът тиктака, времето изтича,
Е, дано съществуват, моля се,
Но може да има принцеса през девет планини в десета,
Или пък цвете в пустинята.
Ясно е, че в океана има рибета, (Ясно е, че има русалки във всички морета)
                             но за да стигнеш до тях, трябва да минеш през тинята.

 

 


Послепис:  Кои са жените изключения ли? Когато срещна някоя, ще я опиша в „стих” и ще го споделя с вас.

 

В. Николов

 

06.03.2013 г.

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??