Nov 10, 2013, 12:08 PM

Изгори сянката ми 

  Poetry » Phylosophy
368 0 1

Изгорих моето утре и ще остана в днешния ден.
 Мечтите ми избледняха, Съдбата е моят убиец.
 Ти ме осъди за моето падение, но това
ранено сърце ще се издигне пак.

 Изгори сянката ми, за да можеш да решиш.
 Изгори сянката ми, за да можеш да простиш.

 Това тяло, на никой нужно далеч зарови
 или от връх висок го хвърли.
 То ме мрази, само болка носи,
 кара душата ми за милост да проси .

 Изгори сянката ми, за да можеш да решиш.
 Изгори сянката ми, за да можеш да простиш.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??