Mar 17, 2007, 1:56 PM

Изгрев 

  Poetry
608 0 7
Та какво е вечноста без теб
само черна, мъртва  поляна
изгорена от сълзи, премяна
облякла е днес, сивият ден

Светлина ще облечеш днес,
бъди Кралица в моя дворец,
ето Пръстен за нашия годеж,
звезда на ръката ти дарявам.

От небесата, тя падна за теб.
Стопли я с устни от вечност,
на ръката като печат я положи.
Нека този Пръстен дари ни зора
и плахо и име дарим, Любовта...

... Изгрев за Нас...
... Изгрев свещен...
... изгрев от устни...
... твоите устни...

© Пламен Йовчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??