ИЗГУБЕНА
Себе си изгубих ли? Не зная.
Сякаш съм на тъмен кръстопът
с пътища, потънали в безкрая.
Кой от тях е правилният път?
Кой да избера, по кой да тръгна?
С вяра накъде да продължа?
Някак от сърцето да изтръгна
болка и вина. Да издържа.
Стъпка да направя и разкрия
смисъл в отредената съдба.
Себе си отново да открия,
с пътя нов към моята душа.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.