Изгубих се...
Изгубих се из тихия ти шепот.
Удавих се в лиричния ти смях.
Сега съм звук от струна. Странен трепет.
Потръпвам от очакване за грях..
Търси ме в себе си – с очи на птица.
И влюбен мъж, и недозрял хлапак.
Събирай ме частица по частица.
Сглобявай ме и ме разнищвай пак.
Загубих се, за да ме търсиш стръвно.
И всяка фибра в тебе да крещи.
Когато ме намериш, ще си тръгна.
Така обичам. А пък ти прости.
© Елица Ангелова All rights reserved.