Oct 10, 2010, 12:17 PM

Изкушаваш ме 

  Poetry » Love
1938 0 13

Изкушаваш ме... мамещо...

и надигам пак чашата с вино,

ти предлагаш парченце от ябълка

и докосвам ръката ти фина...

Не очаквай да сбъдна мечтите ти,

просто ябълки много обичам,

и когато се вглеждам в очите ти -

в пролет цъфнала търсещо тичам...

Как събуждаш за обич неканена

всеки миг, пожелал красотата...

за целувка, сега, твърде рано е,

но от виното трудно  пресмятам...

 

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??