Jul 13, 2009, 12:04 AM

Измислена... 

  Poetry
666 0 9

Във мислите си все към тебе тичам

измислена, но не случайна...

Случайно само в твоя свят се вмъкнах,

а днес ще искам да остана трайно.

 

 

Не ме гони! Не ме напъждай само.

На твойто рамо искам да отдъхвам.

Когато аз се уморя, повярвай,

от теб ще си отида, безвъзвратно.

 

 

Жадуваше ме... Днес ме имаш.

А утре – може би ще си отида.

Но знай, без теб не мога да съм друга,

единствено със тебе съм щастлива...

 

 

Жадувах те и вярвах, че те има.

Намерих те. Без теб съм ничия.

А утре?! Още повече ще те обичам.

Дано разбрал си, че за тебе съществувам!

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??