Feb 4, 2018, 8:49 PM

Измислено - премислено 

  Poetry
305 1 0

В един малък селски град,

кон закусва с мармалад.

Крава порка си на бара,

палнала една цигара.

Патка води на пързалка,

една катеричка малка.

Гущер, вестник си чете,

плъх от котката краде...

Въобще една идилия,

има радост и насилия...

Град от селско естество.

Няма хора? И какво?

Дето хора има, то пък,

да не би да е наопак'?

 Хората са маскари,

животински им върви.

Куче, патка, смок и слон

има всеки хорски дом.

Ама хора, просто няма!

Ето, истинската драма.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??