Dec 11, 2012, 11:51 AM

Измислям те 

  Poetry » Other
462 0 7
 

Може да те нямам, но те чувствам,

една различна, синкава реалност...

Измислям те. Мълчание съм. Пламвам.

Прогаряш ме. Превързвам се с бездомност.

И после облаците са червени.

Промушват се през иглено ушенце.

Пришивам  спомените на обезглавеното,

изтръпнало в неслучване прегръщане.

И край на думите. Не мога да ги сбъдвам.

Душата се прежули от скиторене.

Измислям те. А всъщност това е „тръгвам”.

Живея на небе, забравило крилете си.

 

 

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??