Dec 17, 2010, 11:38 PM

Изнемога 

  Poetry » Love
701 0 10

 

ИЗНЕМОГА

 

 

Умрях...
Търси ме вече само в небето.
А така
мечтаех да се любим тази вечер!
Спиш,
когато ножът ме пробожда,
само стих
ще остане в твойто ложе
и следа
от дух тревожен...

 

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??