Jul 22, 2007, 5:34 PM

Изневяра 

  Poetry
710 0 0
Казваше "Тъй силно те обичам".
Казваше, но свърши любовта.
Изневярата си тъй прикриваше.
Застигна ли те твоята игра?!

Сега тя сигурно ти казва "Мили,
дъжд в очите ми вали.
Не помниш ли отдавна как сме били?
Нека отново е така!"

Но ти със твоето сърце разбито,
отричаш всичко между вас.
Че то е надълбоко скрито.
Не прилича ли мъничко на нас?!


Аз нищо лошо не исках да извикам,
но признавам, болка ти желах.
Сега, когато рядко те поглеждам,
си казвам - това си пожелах.


15.07.2007 год.

© Ивета Лъскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??