Jun 15, 2008, 11:51 AM

Изоставяш ме 

  Poetry » Love
720 0 7
Толкова сини ли бяха очите й?
Толкова сини, че в тях се удави.
Толкова сини, че мойто "обичам те"
сякаш отведнъж ти го забрави.

Толкова нежни ли бяха ръцете й?
Толкова нежни, че те разтопиха.
Толкова нежни, а без жал сърцето ми
толкова смачкаха, че чак го убиха.

Колко за тебе бях станала ненужна?
Нима не запомни и частица от мене?
Или просто за теб била съм винаги чужда?
Поне секунда бях ли от твоето време?

Колко за теб значеше мойто докосване?
От обич ли вплете дъха си в косите ми?
Нима ме забрави? Обичам те. Просто е.
Колко още сълзи искаш да видиш в очите ми?

31.12.2002г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??