Mar 17, 2018, 10:37 PM

Изпепелен 

  Poetry » Phylosophy, Other
300 0 0

Сред тръни ще живея изгорели,

ще дишам пáрите на пепелта.

Ще спя под въглените несломени,

след огъня жесток на есента.

 

Ще тичам сред гори изпепелени,

вода ще пия само от сълза.

И даже да изсъхнат мойте вени,

аз като Феникс, ще се възродя!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??