Sep 20, 2008, 11:14 PM

Изповед 

  Poetry » Love
808 0 10
Два лунни къса, счупени на две,
ме гледаха под свитите си вежди,
потъваха във избелялото небе
и сякаш искаха да кажат нещо.

Притихнала, последната звезда
се стапя вече в слънчевите ласки
и става късно - изповед една
несбъдната отново ни наказва.

Виниш ме ти, виня те аз
и тишината сякаш ще си тръгне.
А толкова е просто - всеки час
душите ни полека е обвързвал.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??