Jun 12, 2009, 1:04 PM

Извърнеш ли очи... 

  Poetry
1092 1 21

Ако от мен поискаш да си тръгнеш,

изплашен от любовния ми порив,

ще ти горча във гърлото до мръкване...

В кръвта ти ще тека като отрова.

 

Извърнеш ли очи от мен - единствена,

за да последваш дирите на слънцето,

самотен да настигнеш тихо изгрева...

Ще се изгубиш, прокълнат във тъмното.

 

И да успееш да избягаш някак си,

изплашен от любовния ми порив,

ще скиташ ничий. Точно както вятърът

измамно волен... без земя не може.

© Ева Корназова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??