Jun 29, 2006, 5:15 PM

Жажда 

  Poetry
1145 0 20
Душата ми пресъхна и те буди -
безсънна и със жажда за слова,
която могат само твойте думи
със живата вода да утолят.

Изричай ме! И нека безпощадно
със слово ме опива нежността.
Но никога не ме оставяй жадна -
без твоето " Обичам те " да спя!

© Бистра Малинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??