Aug 2, 2011, 8:22 PM

Жар-Птица 

  Poetry » Love
831 0 4

Красива като пролетна дъга,

окъпана от влюбен дъжд,

искряща като коледна звезда

във хиляди нюанси нежни,

Жар-птица, ти дойде при мен!

На рамото ми крепко, мъжко,

в миг кацна и донесе Любовта!

Изпълни дните ми безбрежни,

с магия светла, но и мъничко тъга.

И падналата в плен изящна красота

събуди в мене полети копнежни.

Ти, красота задъхващо метежна,

аз никога не ще поставя в клетка,

защото Волността си на Света

и ще летиш навсякъде Свободна!

Ще си на рамото ми само ако искаш

и аз завинаги ще те обичам лудо,

ще литнем с теб на сребърни крила,

звездите ярки с трепет да достигнем!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря много! Сърдечни Поздрави!
  • Прекрасен стих! Поздрав сърдечен!
  • Благодаря Мими за пожеланието, от твоите устни в Божиите уши!Поздрави!Ели, много ти Благодаря и на теб за пожеланието, Тя Любовта си е Звездна! Сърдечни Поздрави!
  • с предчувствие за звездна любов!
    Красиво...
Random works
: ??:??