Apr 4, 2020, 3:48 PM

Je n'ai Jamais Apris 

  Poetry » Love, Erotic
770 0 3

JE N’AI JAMAIS APPRIS

Минавам покрай теб... 
Чувам мислите ти... 
нима в тях е само Любов? 
Обожавам френския... 
Въпреки че никога не се научих
да изписвам буквите му... 
Изящен и фин език... 
Нужно ли е да говорим за Любовта? 
Душите ни в едно... 
Телата ни в галоп... 
Устните ми върху теб... 
Къде? Навсякъде! 
Пръстите ти рисуват щрихи,
умел художник си! 
Хаос от желания...
замъглени съзнания... 
Минавам покрай теб... 
Бленувам мислите ти... 
Така и не го научих тоя език... писмено...

2 Април 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обичам... закачките 🌹😜🌹
    Иначе, браво!
    Харесвам еротиката, в която има такава 😜
    Пожелавам ти хубав ден, че накрая и Слънчо ни се усмихна 😊
  • Благодаря ти, да малко да се закачим и разведрим...
  • Това, с френския... Колко завоалирано, а същевременно... еротично...
    Поздравявам те.
Random works
: ??:??