Jun 19, 2012, 11:13 AM

Желание 

  Poetry » Love
587 0 1

 

Искам да се будя 

завита с дъха ти

като малко чудо

в миг невероятен.

 

Нека да горя

под погледа ти влюбен

и да сътворя

Рай, за нас изгубен.

 

Да умирам тихо,

когато те няма.

Да те търся в стихове,

музика за двама.

 

Да съм сянка твоя,

пръстта под нозете,

хладен полъх в зноя,

звезда – да ти светя.

 

Ласка в скръбен час,

вик, смутил съня ти.

За теб  да съм аз

копнеж непонятен... 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??