May 6, 2008, 9:58 PM

Желание в миниатюра 

  Poetry » Love
500 0 9

    Желание в миниатюра...

Имам нужда от твоята Ласка,

имам нужда да бъда Жена...

нямам нужда  от твойта Окраска -

искам само да бъда ЕДНА!!!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??