Dec 19, 2010, 8:24 PM

Желания... 

  Poetry
805 0 18

В преддверието на Несбъднатото

набъбва Липсата

от допира на Светлото и Тъмното,

на „искам” и  „не искам”.

 

Прегракнали от виене мълчания,

със раздърпани джобове от вини,

умират гладни, нецелунати от вяра

под сенките на „няма и „дали?”

 

Зазидано, Възможното се блъска

във катинара на „не мога”, „не сега”...

Но дори всички мигове да са заключени -

Желанието е отключена врата...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??