Mar 5, 2010, 10:43 PM

Жена 

  Poetry » Other
939 0 13

 

Жена –

Противопоставяне…

На грубия свят – нежност

На тежката дума – усмивка

На горчивите сълзи – прегръдка

На безнадеждността – път напред

В тъмната нощ – светъл прозорец

На самотното зрънце – топлина

На смъртта – бъдещ живот

В трудния ден – вярност

За човека – обич

Съзидание –

Жена

 

 

Мили дами,

нека идващият празник

бъде незабравим!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??